Toegegeven, alles met kaas erop is heerlijk. Maar deze cannelloni overtreffen zelfs de beste lasagne. Vind je nie...
Lees verder
Blog
Voor velen is het zondagse ontbijt het hoogtepunt van de culinaire week. En voor jou ook? Lees dan verder en ik w...
Lees verder
Een zelfgebakken brood, vers uit de oven, belegd met kaas, radijsjes en bieslook . Mond dicht, het water loopt er...
Lees verder
Let op, let op, hier komt de zoetste verleiding sinds de uitvinding van het bakken. KptnCook heeft ons een recept gebracht dat echt een flinke punch in huis heeft. Veganistische korstdeegtaartjes met aardbeien . Dit schreeuwt zomer, zonneschijn en een zoete traktatie. We bedanken KptnCook voor dit zomerse recept en wensen je smakelijk eten!
Lees verder
Als je haast hebt, is een salade altijd een goed idee. Voeg er wat geroosterde noten aan toe en je hebt een licht gerecht dat je in bijna elke situatie energie geeft en je de dag op een lichte, luchtige manier doorbrengt. Probeer deze koolrabisalade met hazelnoten eens zelf! We zijn benieuwd of je hem net zo lekker vindt als wij. Bedankt aan KptnCook voor dit heerlijke recept en eet smakelijk!
Lees verder
Er zijn echt mensen die niet van aubergines houden. Wij zijn daar zeker niet één van! Onze liefde gaat zo ver dat we iedereen aanraden om deze paarse groente in de tuin of op het balkon te kweken. Aubergine gecombineerd met verse kruiden is gewoonweg goddelijk; dit gerecht bewijst het: auberginebruschetta met muntyoghurt, kruidenolie en granaatappel. Klinkt als... mmm. Hier is het recept van KptnCook om te proberen. Eet smakelijk!
Lees verder
Courgettes, courgettes, courgettes... Als je ook niet weet hoe je al die courgettes op moet maken, hebben we een idee voor je: bak gewoon deze heerlijke courgettebeignets. KptnCook raadde ons dit recept aan, en we kunnen niet anders dan zeggen: "Lekker!". Trouwens, het smaakt ook fantastisch met gele courgette! Dus, aan de kook en smullen maar!
Lees verder
Voor (stads)tuiniers zijn de zomermaanden een bron van vreugde. Waar je ook kijkt, de planten groeien en bloeien, en de vruchten rijpen eindelijk. Je kunt een werkelijk heerlijk gerecht op tafel toveren met sugarsnaps en sperziebonen , aanbevolen door KptnCook. We hebben het getest, en kijk eens aan: het is echt zo lekker als het eruitziet! Dus, zet de oven aan en eet je buikje op... Smullen maar! ;-)
Lees verder